Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2018

За наполегливої позиції прокуратури Полтавської області директора ДЮСШ «Юність» , службова недбалість якого спричинила державі збитки на майже 600 тисяч гривень визнано винним та засуджено

Завдяки підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Полтавської області визнано винним керівника комунального підприємства Котелевської районної ради директора ДЮСШ «Юність» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) КК України. 

 

Установлено, що в березні поточного року між ДЮСШ «Юність» та товариством укладено договір про закупівлю штучного покриття для дитячого міні-футбольного поля на суму майже 600 тисяч гривень. Як з’ясувалось, у минулому році керівництвом закладу та товариством укладено договір з реконструкції цього ж дитячого майданчика на загальну суму понад 700 тисяч гривень.

 

Таким чином, дії службової особи призвели до  безпідставного витрачання коштів закладу на загальну суму майже 600 тисяч гривень.

 

Правопорушник визнав вину у повному обсязі та відшкодував завдані збитки у повному обсязі.

 

Судом затверджено угоду про визнання винуватості обвинуваченого і призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки з іспитовим терміном та позбавлення права обіймати керівні посади строком на 2 роки.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2555