Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2018

За наполегливої позиції прокуратури Полтавської області до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено раніше неодноразово судимого чоловіка, який збував особливо небезпечний наркотичний засіб, а також періодично надавав неповнолітньому приміщення для вживання наркотиків

Під час досудового розслідування установлено, що неодноразово судимий 31-річний житель Котелевського району, у липні поточного року, користуючись тим, що потерпілий заснув, витягнув з його кишені гроші та мобільний телефон і залишив місце вчинення злочину.

 

У подальшому, протягом липня-серпня поточного року, зловмисник періодично виготовляв, зберігав і збував особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс.

 

Окрім цього, приблизно два рази на тиждень рецидивіст надавав неповнолітньому хлопцю своє житло для вживання наркотичних засобів.

 

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно чоловіка за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 (крадіжка), ч.2 ст.307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів у місці масового перебування громадян, вчиненому повторно), ч.2 ст.317 (надання приміщення з метою незаконного вживання наркотичних засобів із залученням неповнолітнього), ч.2 ст.309 (придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту вчинене особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 307 та ст. 317 ККУ) КК України.

 

За наполегливої позиції прокуратури обвинуваченого визнано винним та призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

 

До набрання вироком законної сили запобіжний захід відносно особи залишено попередній – тримання під вартою.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2281