Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2018

Завдяки прокуратурі Полтавської області до 5 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який жорстоко побив рідного брата, внаслідок чого потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження

Під час досудового розслідування встановлено, що в грудні минулого року між рідними братами виникла сварка. Під час конфлікту раніше судимий за майновий злочин 34-річний чоловік повалив на підлогу брата та почав ногами наносити удари по тілу останнього. Внаслідок побиття 41-річний потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому лівої великогомілкової кістки, зі змішенням назовні та назад та закритого перелому лівої малогомілкової кістки зі зміщенням, що є тяжкими тілесними ушкодженнями.

 

Упродовж досудового розслідування та в суді правопорушник свою вину не визнав та відмовився відшкодовувати брату завдані збитки.

 

Завдяки підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Полтавської області  зловмисника визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

 

За наполегливої позиції процесуального керівника, суд погодився зі прокурором щодо необхідності застосування до обвинуваченого реальної міри покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 3143