Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2018

Прокуратура Полтавської області внесла позовну заяву з вимогою відновити права малозабезпечених родин на безкоштовне харчування дітей у дошкільному навчальному закладі

Прокуратурою встановлено, що Лучанською сільською радою порушено законні права дітей з малозабезпечених сімей та всупереч вимогам чинного законодавства прийнято рішення, на підставі якого з вказаної пільгової категорії громадян незаконно стягується плата за харчування дітей в дошкільному навчальному закладі «Вишенька».

 

Згідно чинного законодавства діти з малозабезпечених сімей повністю звільняються від плати за харчування в дошкільних навчальних закладах.

 

Таким чином Лучанською сільською радою Лохвицького району, всупереч вимогам законодавства незаконно прийнято рішення, яким визначено плату за харчування дітей з малозабезпечених сімей.

 

З метою відновлення порушених прав малозабезпечених родин, прокуратурою подано позов до суду з вимогою зобов’язати Лучанську сільську раду звільнити від плати за харчування дітей з малозабезпечених сімей в дошкільному навчальному закладі «Вишенька».

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2940