Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2018

Прокуратурою Полтавської області в черговий раз повідомлено про підозру службовій особі за розтрату бюджетних коштів при проведенні ремонтних робіт на суму майже 260 000 грн

Органами прокуратури Полтавської області виявлено факт розтрати бюджетних коштів під час проведення реконструкції котельні Гребінківського центру первинної медико-санітарної допомоги на загальну суму майже 260 000 гривень.

Так, у грудні 2016 року, службова особа Гребінківського центру первинної медико-санітарної допомоги, маючи умисел на розтрату бюджетних коштів, внесла до акту приймання виконаних будівельних робіт відомості щодо фактично не виконаних робіт та наданих послуг. У подальшому, на підставі підроблених документів були перераховані бюджетні кошти за ремонтні роботи, які фактично не проводились.

Згідно висновків комплексної судової будівельно-технічної та економічної експертиз державі спричинено збитки на загальну суму майже 260 000 грн.

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області службовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області   
кількість переглядів: 3050