Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2018

Органами прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру екс-голові Новаківської сільради, яка завищила обсяги ремонтних робіт, що завдало державі збитків на майже 40 000 грн

Установлено, що обіймаючи посаду сільського голови Новаківської сільської ради, службова особа уклала договір із товариством щодо виконання робіт по поточному ремонту підлоги в приміщенні будинку культури в с. Новаки на загальну суму майже 52 тис грн.

 

У подальшому, достовірно знаючи, що поточний ремонт не виконано у повному обсязі, колишня голова сільради посвідчила своїм підписом акт приймання виконаних будівельних робіт.

 

На підставі платіжного доручення безпідставно та незаконно товариств перераховано бюджетні кошти у сумі майже 52 тис грн.

 

Відповідно до висновку комплексної судової будівельно-технічної експертизи фактичне виконання робіт не підтверджується, вартість завищення обсягів робіт становить майже 40 тисяч гривень.

 

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області службовій особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2993