Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2018

Прокуратурою Полтавської області скеровано обвинувальний акт стосовно раніше неодноразово судимого чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки, до смерті забив свого товариша

Під час досудового розслідування установлено, що раніше неодноразово судимий 41-річний чоловік, у вересні поточного року, вживав алкогольні напої у м. Кременчук разом із товаришами.

 

У подальшому, між ним та 44-річним чоловіком виникла сварка. Обурившись на слова кривдника, чоловік схопив деревяну віконну раму та наніс нею удар по нозі потерпілого, внаслідок чого останній упав на коліна. Потім зловмисник почав наносити удари по голові та тулубу потерпілого, внаслідок чого чоловік впав на землю та втратив свідомість.

 

Згодом чоловік помер у лікарні від закритої-черепно мозкової травми з переломом кісток основи черепа.

 

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно зловмисника за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

 

За клопотанням прокуратури чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 3202