Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2018

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області завершено досудове розслідування стосовно директора "Полтавапаливо", який за хабар у сумі 15 000 грн обіцяв підприємцю надати в оренду офісні приміщення

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно в.о. директора Полтавського обласного комунального виробничо-комерційного підприємства «Полтавапаливо» за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди особою, яка займає відповідальне становище) КК України.

Зазначеного службовця прокуратурою області викрито під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 15 000 гривень від приватного підприємця за надання в оренду офісних приміщень.

Наразі у кримінальному провадженні виконуються вимоги ст. 290 КПК України (відкриття матеріалів іншій стороні), повідомлено підозрюваному та захиснику про завершення досудового розслідування та надано доступ до матеріалів кримінального провадження.

Після ознайомлення сторін із матеріалами кримінального провадження обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Санкція статті передбачає  покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області

 

кількість переглядів: 2785