Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2018

Прокуратурою Полтавської області повідомлено про підозру директору одного з товариств Гадяцького району, який безпідставно не виплачував півтора року зарплатню працівникам, внаслідок чого виникла заборгованість на суму майже 4 млн грн

Під час досудового розслідування встановлено, що директором одного з товариств м. Гадяч, з січня 2016 року по червень 2017 року безпідставно не виплачувалась заробітна плата підлеглим працівникам. Внаслідок цього виникла заборгованість у сумі майже 4 млн гривень.

 

Поряд із цим з’ясовано, що керівництвом товариства витрачались кошти на виконання зобов’язань, не пов’язаних з оплатою праці. Тобто, підприємство мало фінансову можливість розрахуватись із заборгованістю по зарплаті, яка виникла станом на 01.01.2016 року, та сплачувати поточну заробітну плату працівникам підприємства в повному обсязі.

 

На даний час працівникам виплачено виниклу заборгованість з заробітної плати у сумі майже 4 млн грн.

 

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області директору вказаного товариства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 175 (невиплата заробітної плати) КК України.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 3170