Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2019

За принципової позиції прокуратури Полтавської області притягнуто до відповідальності колишнього поліцейського за вчинення двох адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією

Установлено, що колишній поліцейський сектору реагування патрульної поліції №4 Диканського ВП ГУНП в Полтавській області у передбачений законодавством строк, через рік після свого звільнення з органів поліції несвоєчасно подав до Реєстру декларацію перед припиненням діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування та декларацію після звільнення за минулий рік, чим вчинив адміністративні правопорушення. 

 

Прокуратурою забезпечено участь у розгляді двох протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, передбачені ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

 

Завдяки прокуратурі колишнього поліцейського визнано винним у вчинені адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією та накладено стягнення у виді штрафу.

 

Робота на вказаному напрямі триває.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2888