Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2019

Прокуратурою Полтавської області скеровано обвинувальний акт стосовно молодика, який перебуваючи на одному з ринків, через сварку за торгове місце, завдав тілесні ушкодження двом потерпілим із застосуванням травматичної зброї

У жовтні 2018 року, 21-річний молодик, який перебуваючи на території одного з ринків у Полтаві, під час виниклого конфлікту з двома іншими чоловіками за торгове місце, вчинив хуліганські дії відносно останніх, які виразилися в пострілах із травматичної зброї та спричиненні їм тілесних ушкоджень.

Так, зловмисник дістав травматичний пістолет та здійснив два постріли у кожного з чоловіків, внаслідок чого спричинив середнього ступеню тяжкості тілесні ушкодження 27-річному потерпілому, а 55-річному потерпілому – легкі тілесні ушкодження.

За процесуального керівництва прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Досудове розслідування у вказаному провадженні закінчено у стислі строки та обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 7 років.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2694