Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2019

Прокуратура Полтавської області скерувала обвинувальний акт стосовно 17-річного хлопця, який у стані алкогольного сп’яніння намагався зґвалтувати жінку літнього віку

Органами прокуратури Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 17-річного хлопця за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (незакінчений замах на зґвалтування) та за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

 

У ході досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що наприкінці грудня минулого року, хлопець, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись поряд із залізничною станцією у селі Лутовинівка, помітив потерпілу, яка прямувала до свого домоволодіння.

 

Прослідкувавши за 59-річною жінкою, хлопець, застосовуючи фізичну силу, повалив потерпілу на землю та почав наносити останній численні удари по тілу, а потім  почав стягувати з неї одяг, намагаючись вступити у статеві зносини.

 

Зловмисника  викрито працівниками правоохоронних органів на місці скоєння злочину.

 

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 5 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2482