Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2019

За позовом прокуратури Полтавської області Лукімську сільраду Оржицького району зобов’язано привести до ладу дитячі майданчики

Прокуратурою Полтавської області при вивченні стану дотримання законодавства України щодо благоустрою населених пунктів виявлено, що органом місцевого самоврядування не забезпечено проведення планової технічної інвентаризації та паспортизації дитячих майданчиків, що розташовані у селищі Лукім’я Оржицького району Полтавської області.

Зазначена бездіяльність органа місцевого самоврядування негативно впливає на організацію належного утримання та раціонального використання територій, будівель та інженерних споруд, що може призвести до тяжких наслідків або шкоди дітям.

З метою поновлення прав дітей на життя, охорону здоров’я, прокуратура області звернулася до суду з позовними вимогами.

За позовними вимогами прокуратури судом визнано бездіяльність суб’єкта владних повноважень з питань затвердження планів технічної інвентаризації та паспортизації дитячих майданчиків, розташованих у с. Лукім’я та зобов’язано Лукімську сільську раду Оржицького району вчинити дії з розроблення та затвердження планів технічної інвентаризації вказаних дитячих майданчиків.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2640