Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2019

Прокуратурою Полтавської області припинено чергову злочинну діяльність, наразі по виготовленню фальсифікованого алкоголю: вилучено майже 9 тонн конфіскату, а також наркотичні речовини, зброю, грошові кошти у сумі понад півмільйона грн (ФОТО)

У вівторок, 19 лютого, прокуратура Полтавської області спільно зі співробітниками ГУ ДФС в Полтавській області у рамках розслідування кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення лікеро-горілчаних виробів провела санкціоновані обшуки у Полтавській та Кіровоградській областях.

 

     

 

За результатами слідчих дій виявлено та вилучено майже 9 тонн незаконної алкогольної продукції. Окрім цього, вилучено близько 10 кг особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс, зброю та грошові кошти, отримані від протиправної діяльності на суму понад півмільйона гривень.

 

    

 

Фальсифікат виробляли шляхом змішування спирту, ароматизаторів та барвників невідомого походження. Після цього вказану «продукцію» реалізовували на території Полтавської та Кіровоградської областей.

 

    

 

Слідчі дії тривають.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2833