Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2019

За принципової позиції прокуратури Полтавської області до 10 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який вчинив 12 епізодів розбещення малолітніх дівчат

У ході досудового розслідування встановлено, що обвинувачений 1988 року народження протягом 2015 –2016 років в одній з соціальних мереж розбещував малолітніх дівчат.

 

Чоловік, створивши сторінку у соціальній мережі під виглядом дівчинки розпочинав спілкування із іншими малолітніми дівчатами. Виходячи на зв'язок з деякими потерпілими через відеодзвінки зловмисник оголювався, торкався своїх статевих органів та пропонував дівчатам зняти з себе одяг та дивитися на нього. Під час вказаних дій чоловік записував на відео те, що відбувалось, а потім розміщував це у себе на сторінці.

 

Окрім цього, зловмисник надсилав малолітнім відеофайли порнографічного характеру та вів цинічну переписку на сексуальні теми.

 

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно чоловіка за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої особи), ч.ч. 2,3,4,5 ст. 301 (виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

 

Чоловіка визнано винним та призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі. Не погоджуючись із вказаним судовим рішенням обвинувачений оскаржив його в суді апеляційної інстанції.

 

За принципової позиції прокуратури вирок суду першої інстанції залишено без змін.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2688