Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2019

Завдяки вжитим заходам органів прокуратури Полтавської області колишнього молодшого інспектора відділу охорони державної установи «Кременчуцька виправна колонія (№69)» визнано винним та покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

Згідно матеріалів справи колишній молодший інспектор відділу охорони державної установи «Кременчуцька виправна колонія (№69)», який на даний час займає посаду поліцейського Кременчуцького міськрайонного відділу Управління поліції охорони в Полтавській області, будучи суб’єктом на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», не подав декларацію після звільнення у передбачений законодавством строк.

Прокуратурою забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

Правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу.

 

Після набрання законної сили рішення суду, з метою встановлення причин і умов, які сприяли вчиненню правопорушення, прокуратурою вноситиметься подання в порядку частини 3 статті 65 Закону України «Про запобігання корупції», для ініціювання призначення службового розслідування.

 

Робота на вказаному напрямку триває.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2957