Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2019

Прокуратурою Полтавської області припинено діяльність групи осіб в Кременчуцькому районі, які налагодили збут наркотичних засобів та психотропних речовин через «закладки» (ФОТО)

У п’ятницю, 15 березня, прокуратура Полтавської області спільно зі співробітниками ГУНП в області у Кременчуцькому районі проводить ряд обшуків у осіб, які налагодили збут наркотичних засобів та психотропних речовин через «закладки».

 

    

 

Так, під час контролю за вчиненням злочину проведено 4 оперативні закупки, в ході яких особами реалізовано наркотичний засіб метадон.

 

Під час проведення 3 обшуків виявлено та вилучено 450 пульок під «закладки», 15 мобільних телефонів, грошові кошти у сумі майже 55 тисяч гривень.

 

    

 

Проводиться весь необхідний комплекс слідчих дій. Перевіряються особи, які причетні до вказаної протиправної діяльності, вирішується питання щодо їх затримання, повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів.

 

 

Досудове розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України триває.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2745