Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2019

Завдяки вжитим заходам прокуратури Полтавської області попереджено безпідставне вибуття з комунальної власності земельної ділянки загальною площею майже 4 га

У ході моніторингу прокуратурою Єдиного державного реєстру судових рішень виявлено, що у провадженні Котелевського районного суду перебуває цивільна справа за позовом жительки Гадяцького району до однієї з сільських рад про встановлення факту спільного проживання однією сім’єю без реєстрації шлюбу з особою та успадкування за законом земельної частки (паю) площею майже 4 га.

 

Установлено, що в 2014 році вказана земельна ділянка за позовом прокурора визнана відумерлою спадщиною та передана в комунальну власність до Сидоряченської сільської ради Котелевського району.

 

Після вступу прокуратури в дану цивільну справу, ухвалою Котелевського районного суду, яка 08.03.2019 набрала законної сили, залишено без розгляду позовну заяву вказаної позивачки.

 

Таким чином, за втручання прокуратури попереджено безпідставне вибуття з комунальної власності територіальної громади Котелевського району земельної ділянки загальною площею майже 4 га.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2353