Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2019

Завдяки прокуратурі Полтавської області провідного спеціаліста-бухгалтера Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Кременчуцької міської ради покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

Згідно матеріалів справи встановлено, що провідний спеціаліст-бухгалтер Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, будучи суб’єктом на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», не подала декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік у передбачений законодавством строк.

 

Прокуратурою забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

Завдяки прокуратурі зазначену особу визнано винною у вчинені адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та накладено стягнення у виді штрафу.

З метою встановлення причин і умов, що сприяли вчиненню пов’язаного з корупцією правопорушення, Кременчуцькому міському голові внесено подання для ініціювання проведення службового розслідування за даним фактом.

 

Робота на вказаному напрямку триває.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2979