Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.05.2019

Завдяки прокуратурі Полтавської області депутата Полтавської обласної ради, який не повідомив про суттєві зміни в майновому стані, покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

За ініціативи органів прокуратури Полтавської області органами національної поліції складено протокол про адміністративне правопорушення відносно депутата Полтавської обласної ради, який всупереч вимог ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції» не подав повідомлення про суттєві зміни майнового стану після продажу автомобіля.

За принципової позиції прокуратури Полтавської області Пирятинським районним судом депутата визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, відповідальність за яке передбачено ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та призначено покарання у виді штрафу.

Прокуратура Полтавської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, спрямовані на притягнення до відповідальності осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2743