Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.05.2019

За підтримання публічного обвинувачення прокуратурою Полтавської області судитимуть жінку, яка завдала смертельне поранення знайомому, а його тіло вивезла та заховала до іншого району м. Кременчука

У січні поточного року 43-річна жінка, перебуваючи неподалік одного із садових товариств Кременчуцького району, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, заподіяла 49-річному знайомому декілька ударів твердим предметом в область голови. Від завданих травм потерпілий помер. 

 

У подальшому, з метою приховання слідів злочину, жінка разом із співмешканцем на автомобілі вивезли тіло потерпілого на територію Крюківського району м. Кременчука, викинули на узбіччя дороги та присипали снігом. В зв'язку з погодними умовами труп померлого виявлено лише 04.02.2019.

 

За процесуального керівництва прокуратури зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

 

За клопотанням прокуратури підозрювана перебуває під вартою без права внесення застави.

 

За наполегливої позиції прокурора досудове розслідування у вказаному провадженні закінчено, обвинувальний акт направлено до суду.

 

Жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2509