Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2019

Завдяки прокуратурі Полтавської області 19-річний раніше судимий молодик, який незаконно заволодів мопедом та викрав з будинку грошові кошти, проведе за гратами понад 3 роки з конфіскацією ½ належного йому майна

Під час досудового розслідування встановлено, що раніше судимий 19-річний молодик у серпні 2017 року ухилився від відбування громадських робіт, будучи засудженим вироком суду до цього покарання.

 

Продовжуючи свою незаконну діяльність, хлопець, у серпні 2017 року, за допомогою металевого лома проник до господарського приміщення та незаконно заволодів мопедом. Не зупиняючись на цьому молодик  у жовтні 2017 року вночі проник до житла іншої особи та викрав всі наявні грошові кошти з будинку на загальну суму 4500 гривень.

 

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно молодої особи  за обвинуваченням  у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.389 (ухилення від відбування громадських робіт, будучи засудженим до цього покарання), ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з проникненням у господарське приміщення), ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана із проникненням у житло) КК України.

 

За наполегливої позиції прокуратури обвинуваченого визнано винним  та засуджено  до 3 років 3 місяців позбавлення волі  з конфіскацією ½ належного йому майна.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2456