Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2019

За клопотанням прокуратури Полтавської області взято під варту двох молодиків, які здійснили розбійний напад на таксиста і заволоділи грошовими коштами із застосуванням електрошокера та ножа

У травні поточного року, близько 4-ї години ранку, двоє чоловіків, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, після відпочинку у нічному клубі міста замовили таксі та скоїли напад на водія з метою заволодіння його майном.

Доїхавши до місця призначення, зловмисник, який сидів позаду таксиста, здійснив спробу нейтралізувати останнього за допомогою електрошокера. В цей час інший чоловік, який сидів на пасажирському сидінні поряд з водієм, почав бити останнього кулаками по голові.

Потерпілому вдалося вихопити електрошокер з рук одного із зловмисників та застосувати його проти іншого. Нападник, який сидів позаду, намагаючись подолати опір водія, обхопив його шию та почав душити. У цей час зловмисник, який сидів поряд з таксистом, дістав ніж та наніс ним удар в живіт потерпілого, після чого зловмисники заволоділи грошовими коштами у сумі 400 грн та втекли.

У цей же день розбійники були затримані на одній з центральних вулиць міста. За процесуального керівництва прокуратури нападникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України та обрано запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2369