Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2019

Прокуратура Полтавської області затримала начальника відділу ГУ ДФС у Харківській області на отриманні неправомірної вигоди в сумі 45 000 грн (ФОТО)

У середу, 22 травня, за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України і прокуратури Полтавської області слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Полтаві, за оперативного супроводу управління захисту економіки в Харківській області департаменту захисту економіки Нацполіції затримали начальника відділу моніторингу доходів та обліково-звітних систем Харківського управління ГУ ДФС у Харківській області під час отримання неправомірної вигоди у сумі 45 тисяч гривень.

 

    

 

За вказані кошти посадовець обіцяв місцевому підприємцю не застосовувати до нього штрафних санкцій та не перешкоджати веденню бізнесу.

 

 

На даний час тривають слідчі дії.

 

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням такої вигоди) КК України. 

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2953