Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2019

Прокуратура Полтавської області розпочала досудове розслідування за спробою пронесення двома інспекторами на територію ДУ «Полтавська установа виконання покарань № 23» заборонених речей, у тому числі речовин, що зовні схожі на наркотичні (ФОТО)

У четвер, 23 травня, у молодших інспекторів відділу режиму і охорони ДУ «Полтавська установа виконання покарань № 23» виявлено заборонені предмети, які вони намагалися пронести в особистих речах на територію установи для подальшої передачі особам, взятим під варту.

 

 

За сприяння прокуратури Полтавської області зловмисників виявили співробітники УСБУ в області разом із співробітниками оперативно-розшукової роботи міжрегіонального управління та відділу ВБ по Північно-Східному міжрегіональному управлінню з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, а також співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області.

 

Так, вказані службовці при собі мали мобільний телефон, 6 згортків із речовиною, що зовні схожа на наркотичну.

 

За вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2678