Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2019

За підтримання публічного обвинувачення прокуратурою Полтавської області до 3 років позбавлення волі засуджено раніше судимого чоловіка, який здійснив розбійний напад на пенсіонерку, вдаривши потерпілу по голові, від чого остання втратила свідомість

Під час досудового розслідування  кримінального провадження встановлено, що раніше судимого 28-річний чоловік, у грудні 2018 року, побачив потерпілу 1943 року народження та вирішив здійснити на неї розбійний напад з метою заволодіння її майна.

         

З цією метою зловмисник підбіг до жінки та вдарив кулаком по голові, від чого остання впала та втратила свідомість. Після цього розбійник заволодів золотими сережками та сумочкою потерпілої, чим спричинив їй матеріального збитку на загальну суму майже 9 тисяч гривень.

 

Органами прокуратури Полтавської області скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно чоловіка за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) КК України.

 

За результатами судового розгляду обвинуваченого, з врахуванням щирого каяття та активного сприяння у розкритті злочину, та позиції потерпілої, засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки та 1 місяць та постановлено стягнути з нього відшкодування потерпілій стороні майнової та матеріальної шкоди.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2779