Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2019

Прокуратурою Полтавської області повідомлено про підозру охоронцю, який у м. Кременчук викрав близько 450 літрів дизтоплива, яке перевозили до військової частини м. Нікополь

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру охоронцю Полтавського загону воєнізованої охорони регіональної філії АТ «Укрзалізниця» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у сховище) КК України.

 

Установлено, що зловмисник спільно з іншим чоловіком, у червні поточного року, перебуваючи на залізничній станції «Кагамлицька» у м. Кременчук, викрали з цистерн близько 450 літрів дизельного пального, яке перевозили до військової частини в м. Нікополь.

 

Правоохоронним органами затримано чоловіка, інший викрадач втік з місця скоєння злочину, наразі його місцеперебування встановлюється.

 

Своїми злочинними діями підозрюваний спричинив збитки на загальну суму майже 25 тисяч гривень.

 

Прокуратура звернулась до суду з клопотанням щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вигляд

і тримання під вартою, проте судом обрано цілодобовий домашній арешт. Не погоджуючись із вказаним судовим рішенням, прокуратура оскаржить його в суді апеляційної інстанції.

 

Досудове розслідування триває, санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 6 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2542