Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2019

Завдяки якісному процесуальному керівництву прокуратури Полтавської області затримано зухвалого рецидивіста, що провів за гратами майже 40 років за низку розбоїв та грабежів, і знову здійснив розбійний напад на жінку

Установлено, що чоловік 1958 року народження, знаходячись поблизу залізничної зупинки «Сухий» у с. Сахнівщина Машівського району, із застосуванням ножа здійснив розбійний напад на жінку та заволодів належними їй грошима, документами та мобільним телефоном.

 

По «гарячих» слідах правоохоронці затримали нападника у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився раніше неодноразово судимий за вчинення розбоїв та грабежів житель Карлівського району.

 

Під час допиту затриманий повідомив, що причетний до вчинення ще двох розбійних нападів на території Машівського та Карлівського районів. Також чоловік повідомив, що має чималий тюремний стаж, адже загалом провів в місцях позбавлення волі майже 40 років.

 

На даний час рецидивісту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Крім цього, планується повідомлення про підозру у вчиненні ще двох розбійних нападів.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 3283