Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2019

Завдяки органам прокуратури Полтавської області державного інспектора ГУ ДФС у Полтавській області покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

За ініціативи органів прокуратури Полтавської області, уповноваженим суб’єктом складено протокол про адміністративне правопорушення відносно головного державного інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи фізичних осіб управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Полтавській області, який всупереч вимог ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції», після отримання у власність квартири, не подав повідомлення про суттєві зміни майнового стану у передбачений законодавством строк.

За принципової позиції прокуратури Полтавської області судом посадовця визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією за ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та призначено покарання у виді штрафу.

Прокуратура Полтавської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, надалі вживатиме заходи, спрямовані на притягнення до відповідальності осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2312