Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2019

Прокуратурою Полтавської області викрито на "гарячому" раніше судимого чоловіка, який у м. Полтава налагодив системний збут наркозалежним особам особливо небезпечного наркотичного засобу

У середу, 03 липня, під процесуальним керівництвом Полтавської місцевої прокуратури за оперативного супроводження поліції затримано на "гарячому" місцевого жителя 1976-го року народження, який на території міста Полтави налагодив системний продаж наркозалежним особам особливо небезпечного наркотичного засобу.

 

У ході слідства встановлено, що ніде не працюючий 42-річний чоловік, маючи не зняту та не погашену судимість, за місцем свого мешкання, у одній з квартир багатоповерхівки, налагодив системне виготовлення, зберігання та збут наркотичних речовин особам з числа наркозалежних.

 

Виготовлення та продаж здійснював за ціною 100 грн за 1 мл наркотичної речовини. 

 

Зловмисник раніше неодноразово попадав у поле зору правоохоронних органів, у 2012 році був засуджений за системний збут наркотичних засобів до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

 

До того ж, вказаний чоловік майже рік переховувався від органів державної виконавчої служби у зв’язку з системною несплатою аліментів на утримання малолітньої доньки, заборгувавши понад 26 тис.грн.

 

Наразі зловмиснике затримано. Під час особистого обшуку та обшуку житла виявлено та вилучено грошові кошти, отримані від незаконної злочинної діяльності, мобільні телефони, 11 мл наркотичної речовини.

 

За процесуального керівництва прокуратури чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК Кримінального кодексу України.

За клопотанням прокуратури підозрюваного взято під варту.

Досудове розслідування триває.

 

Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

 

кількість переглядів: 2672