Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2019

За підтримання публічного обвинувачення прокуратурою Полтавської області за незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами судитимуть чоловіка, раніше засудженого до 9 років позбавлення волі за вбивство директора металобази, а також його сина

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 70-річного чоловіка, якого раніше засуджено до 9 років позбавлення волі за вбивство 36-річного директора металобази у м. Полтаві, за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч.2 ст. 28 ч. 1. ст.263, ч. 1 ст. 263 КК України.

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області слідчими Управління СБ України в Полтавській області встановлено місцезнаходження зброї, яка була використана засудженим для вбивства. У подальшому, при спробі збуту вказаної зброї та боєприпасів, правоохоронцями затримано сина засудженого.

Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено також схованку зловмисника, де зберігалася інша зброя та бойові припаси.

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 30-річного сина засудженого за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 263 (збут, зберігання та носіння вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 7 років.

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

 

кількість переглядів: 2632