Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2019

За клопотанням прокуратури Полтавської області неповнолітньому підозрюваному, який переховувався від правоохоронних органів, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області неповнолітньому хлопцю повідомлено  про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.190 (шахрайство) КК України. 

 

Досудовим розслідуванням встановлено, що неповнолітній у м. Кременчук проник на територію домоволодіння потерпілого та викрав металеві прути і металевий швелер, які потім  передав через паркан знайомій, яка його чекала. Після крадіжки зловмисники залишили місце вчинення злочину, спричинивши потерпілому матеріальної шкоди на суму майже 900 гривень. 

 

Крім цього, неповнолітній, перебуваючи біля одного з кафе міста,  познайомився з раніше невідомим йому 16-річним хлопцем, який мав при собі мобільний телефон.  Зловмисник вирішив заволодіти телефоном хлопця, з цією метою він попросив потерпілого дати йому телефон для здійснення телефонного дзвінка, а сам залишив місце вчиненя злочину, спричинивши потерпілому матеріального збитку на суму майже 3000 гривень.

 

Після оголошення підозри неповнолітній зловмисник ухилявся від органів досудового слідства в зв’язку з чим його було оголошено в розшук.

 

У подальшому, досудове розслідування відновлено та за клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

 

Досудове розслідування триває.

 

 Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2289