Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.07.2019

За наполегливої позиції прокуратури Полтавської області 9 років за гратами проведе чоловік, який жорстоко забив до смерті потерпілого, завдавши останньому ударів кулаками та металевою милицею

У вересні минулого року 40-річний чоловік приїхав у гості до жінки в одне з сіл Полтавської області. Там, на ґрунті алкогольного сп’яніння між присутніми чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку.

Під час бійки чоловік 1965 року народження завдав 40-річному потерпілому  5  ударів кулаками в область голови, збивши останнього з ніг. Продовжуючи свої злочинні дії чоловік ногами заподіяв два удари  по тулубу лежачого потерпілого, після чого зловмисник перевернув на живіт чоловіка, який через побиття не міг пручатися, та металевою милицею заподіяв останньому тяжкі тілесні ушкодження.

Органами прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно зловмисника за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

За наполегливої позиції прокуратури обвинуваченого визнано винним та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 9 років. 

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишено без змін до набрання вироком законної сили.

 

Прес-служба 
прокуратури Полтавської області
 
кількість переглядів: 2304