Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2019

За підтримання публічного обвинувачення прокуратурою Полтавської області чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння завдав ножове поранення таксисту, а іншим водіям проколов шини автівок - засуджено до 3,5 років позбавлення волі

Під час досудового розслідування встановлено, що у липні минулого року, після відпочинку на березі річки Ворскла, 35-річний чоловік викликав таксі. Служба подала машину і чоловік сів туди разом із співмешканкою та дитиною.

Під час поїздки чоловік попросив висадити їх поблизу одного із закладів громадського харчування неподалік стадіону «Ворскла». За послуги таксі водій попросив 60 грн. У відповідь на це чоловік, будучи у стані алкогольного сп'яніння, вийшов з автомобіля та наніс декілька ударів кулаками по склу передніх пасажирських дверцят, розбивши його, після чого разом із родиною пішов до кафе.

Таксист подзвонив оператору та попросив викликати поліцію і надати допомогу. На місце події під’їхали троє таксистів на своїх автомобілях, з якими зловмисник влаштував сварку та бійку, в ході якої вихопив розкладний ніж та почав ним погрожувати. 
Після цього він пошкодив колеса усіх чотирьох автомобілів. Один з таксистів намагався йому завадити і отримав удар ножем у грудну клітину. Потерпілого госпіталізували до  міської клінічної лікарні Полтави.

Завдяки прокуратурі чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України та засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі.

 

 

Прес-служба 
прокуратури Полтавської області
 
кількість переглядів: 2189