Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2019

Прокуратура області оперативно реагує та самостійно систематично виявляє незаконний видобуток корисних копалин

Прокуратура невідкладно реагує на виявлені громадянами факти незаконної діяльності у сфері видобутку корисних копалин на території області. Так, у всесвітній  мережі інтернет, містився допис громадського активіста регіону в якому останній вказав на незаконний видобуток піску у Кобеляцькому районі.

 

Оперативно реагуючи, в той же день, було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 240 (порушення правил охорони надр) КК України, та виїздом на місце події підтверджено факт незаконного видобутку корисних копалин на земельній ділянці площею понад 2 гектари. Правоохоронцями вилучено 7 одиниць техніки та припинено незаконну діяльність.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

На разі проводяться слідчі дії.

 

Прокуратура області завжди буде вживати дієвих заходів з метою виявлення фактів незаконної діяльності в сфері видобутку корисних копалин і оперативно прирікати незаконну діяльність, а винні особи будуть піддані кримінальній відповідальності.

 

З метою оперативного реагування звертаємо увагу, що у прокуратурі області працює телефон гарячої лінії для невідкладного повідомлення про порушення  -

 

(0532) 56-33-61

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

 
кількість переглядів: 3018