Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2019

Завдяки наполегливій та принциповій позиції прокуратури Полтавської області колишнього молодшого інспектора ДУ "Кременчуцька виправна колонія №69" покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

Установлено, що колишній молодший інспектор відділу нагляду і безпеки державної установи «Кременчуцька виправна колонія №69» являючись суб’єктом відповідальності відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», під час звільнення з посади не подав декларацію у передбачений законодавством строк. 

 

Прокуратурою Полтавської області  забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

 

Завдяки наполегливій та принциповій позиції органів прокуратури правопорушника визнано винним у вчиненні вказаного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.
 
Прокуратура Полтавської області і надалі вживатиме заходи, направлені на притягнення до передбаченої законодавством відповідальності осіб, які вчинили  адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією. 
 
 
 
Прес-служба
прокуратури Полтавської області
кількість переглядів: 2375