Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2019

За поданням прокуратури Полтавської області держслужбовця виконавчого комітету Кременчуцької міськради покарано за адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією

За поданням прокуратури оголошено догану провідному спеціалісту відділу по роботі з населенням Крюківської районної адміністрації виконавчого комітету Кременчуцької міської ради за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП.

 

Згідно матеріалів справи про адміністративне правопорушення вказана особа не подала у передбачений законодавством строк до Єдиного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повідомлення про суттєві зміни у майновому стані після набуття права власності на квартиру вартістю 100 тисяч гривень.

 

За принципової позиції  прокуратури начальником Крюківської районної адміністрації за даним фактом призначено службове розслідування, за результатами якого прийнято рішення про притягнення особи до дисциплінарної відповідальності.

 

Робота на вказаному напрямку триває.

 

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2639