Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.08.2019

Прокуратура Полтавської області звернулась з позовом щодо повернення державі з незаконної оренди земельні ділянки водного фонду загальною площею майже 4 га

Прокуратурою встановлено, що Оржицькою районною державною адміністрацією у 2010 році надано в оренду сільськогосподарському товариству 3 земельні ділянки загальною площею понад 102 га, які знаходяться за межами населених пунктів на території Круподеринської сільської ради.

 

У той же час, із залученням спеціалістів ДП «Полтавський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», органами прокуратури встановлено, що вказані земельні ділянки накладаються на річку Чумгак загальною площею майже 4 га.

 

Так, при передачі в оренду вищевказаних земельних ділянок фактично передано у користування водний об’єкт, а саме річку Чумгак загальною площею майже 4 га, що є порушенням норм чинного законодавства.

 

Із метою відновлення порушених прав держави у сфері земельних відносин, органи прокуратури Полтавської області звернулись з  позовною заявою до суду щодо повернення земельних ділянок у розпорядження держави.

 

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2810