Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2019

За матеріалами прокуратури Полтавської області депутата Білогорільської сільської ради Лохвицького району покарано за адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією

За матеріалами прокуратури судом розглянуто протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, про порушення вимог фінансового контролю (ч.1 ст. 172-6 КУпАП) депутатом Білогорільської сільської ради Лохвицького району Полтавської області. 

 

Згідно матеріалів справи встановлено, що вказана особа, яка будучи суб’єктом, на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», не подала декларації за 2017 та 2018 роки у передбачений законом строк.

 

За безпосередньої участі прокуратури депутата визнано винною та притягнуто до адміністративної відповідальності з накладенням штрафу.

 

Прокуратура Полтавської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, спрямовані на притягнення до відповідальності осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.  

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2314