Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2019

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру та взято під варту раніше судимого чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння до смерті побив дерев'яною битою рідного брата

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області затримано та повідомлено про підозру 38-річному чоловікові у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

 

Під час досудового розслідування встановлено, що підозрюваний перебував вдома у Шишацькому районі разом зі своїм 33-річним рідним братом. Чоловіки вживали алкогольні напої, а потім, під час сварки, старший брат схопив дерев’яну биту і наніс потерпілому численні удари по голові, тулубу, руках та ногах. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події.

 

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Як з'ясувалось затриманий раніше був засуджений до 7, 5 років позбавлення волі за вчинення кримінального провапорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

 

Під час обшуку на місці події вилучено знаряддя злочину - дерев’яну биту загальною довжиною 80 см.

 

За клопотанням прокуратури зловмисника взято під варту.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

 

Досудове розслідування триває

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2398