Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2019

За принципової позиції прокуратури Полтавської області 8 років за гратами проведе чоловік, який в стані алкогольного сп'яніння, під час сварки, вбив ножем свого двоюрідного брата

Досудовим розслідуванням встановлено, що влітку минулого року, 41-річний чоловік вживав алкогольні напої разом зі своїм двоюрідним братом. Згодом, між чоловіками виникла сварка і чоловік почав наносити потерпілому 3 удари ножем по тілу. Від отриманих тілесних ушкоджень двоюрідний брат зловмисника помер у кареті швидкої медичної допомоги.

 

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Автозаводським районним судом м. Кременчука обвинуваченому призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.

 

Не погоджуючись із вказаним судовим рішенням прокуратура оскаржила його до суду апеляційної інстанції. Колегія суддів погодилась з доводами прокуратури про те, що судом першої інстанції призначено занадто м'яке покарання. 

 

За принципової позиції прокуратури Полтавської області вирок Автозаводського районного суду м. Кременчука скасовано та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2530