Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2019

За підтримання публічного обвинувачення прокуратурою Полтавської області судитимуть рецидивіста, який провів за гратами майже 40 років і знову вчинив розбійні напади та замах на вбивство - обвинуваченому загрожує довічне позбавлення волі

Органами прокуратури Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно чоловіка за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених   ч.ч. 2 , 4 ст. 187 (розбій, вчинений особою, яка раніше вчиняла розбій, поєднаному із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на вбивство з корисливих мотивів) КК України.

У квітні поточного року правоохоронними органами затримано неодноразово судимого чоловіка, який провів за гратами майже 40 років, і знову вчинив 3 розбійні напади на потерпілих.

Крім цього, зловмисник, побачивши чоловіка, вирішив заволодіти його майном. Підійшовши до потерпілого чоловік ножем завдав останньому удари по тулубу та рукам  і після цього забрав речі останнього та залишив місце вчинення злочину. Потрепілого було доставлено до лікарні та надано медичну допомогу.

Санкції вказаних статей передбачають покарання аж до довічного позбавлення волі.

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2015