Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2019

За клопотанням прокуратури Полтавської області підозрюваного, який намагався згвалтувати 9-річну дівчинку у м. Полтава взято під варту

Наприкінці серпня поточного року у вечірній час, раніше не судимий 40 річний чоловік, перебуваючи поблизу одного із продуктових магазинів м. Полтави, побачив незнайому йому 9-річну дитину без супроводу дорослих.

 

Чоловік прослідував за малолітньою та на безлюдній ділянці біля підвального приміщення одного із будинків, вчинив сексуальне насильство відносно неї.

 

Почувши крик дитини небайдужі громадяни прийшли на допомогу. Усвідомлюючи, що його дії помічені, зловмисник втік з місця вчинення злочину, однак невдовзі його місцезнаходження було встановлене працівниками поліції.

 

За процесуального керівництва прокуратури нападнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 153 (вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи,  вчиненні щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди (сексуальне насильство)  КК України.

 

За клопотанням прокуратури підозрюваний перебуває під вартою.

 

Досудове розслідування триває.

 

Чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років.

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

 

кількість переглядів: 2232