Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2019

За принципової позиції прокуратури Полтавської області колишнього заступника начальника митного поста «Кременчук» Полтавської митниці ДФС, який отримав хабара, засуджено до 5 років позбавлення волі

Досудовим розслідуванням установлено, що заступник начальника митного поста «Кременчук» Полтавської митниці ДФС одержав неправомірну вигоду в сумі 150 євро за надання дозволу на переробку товарів на митній території, не проведення перевірки та подальше сприяння у реекспорті продуктів переробки.

 

Органами прокуратури Полтавської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно останнього ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

 

Правопорушника визнано судом винним та засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах та органах державної влади, на державних підприємствах з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій на строк 3 роки, і з конфіскацією всього майна та позбавлено спеціального звання - радника податкової та митної справи 2-го рангу.

 

У зв’язку з набранням вироком законної сили обвинуваченого взято під варту із зали суду.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2410