Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2019

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області викрито колишнього директора та його заступника, одного комунального позашкільного навчального закладу, розташованого на території м.Миргород, які заволоділи коштами міського бюджету на суму майже 50 000 грн

Так, встановлено, що колишній директор, за попередньою змовою із колишнім заступником директора, одного комунального позашкільного навчального закладу, розташованого на території міста Миргород, починаючи з 2013 року, за допомогою завідомо підроблених документів, вирішили незаконно заволодівати коштами місцевого бюджету міста Миргород.

 

Своїми протиправними діями місцевому бюджету міста Миргород заподіяна матеріальна шкода на загальну суму майже  50 000 грн.

 

За принципової прокуратури Полтавської області колишньому директору та його заступнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем за попередньою змовою групою осіб) та  ч. 1 ст. 366 (службовому підробленні, а саме складанні, виготовленні і видачі завідомо неправдивих офіційних документів) КК України.

 

Підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2331