Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2019

За принципової позиції прокуратури Полтавської області засуджено до 13 років позбавлення волі чоловіка, який зґвалтував літню жінку

Встановлено, що чоловік незаконно проникнувши до будинку, в якому проживають особи похилого віку, а саме жінка 89 років у с. Олійники Новосанжарського району, із застосуванням погроз насильством, а також застосуванням насильства, яке виразилось у нанесенні ударів дерев’яним бруском в область голови та руками по обличчю, подолавши опір потерпілої, діючи повторно, вступив у насильницькі статеві зносини природнім способом, тобто скоїв зґвалтування. В послідуючому покинув господарство.

 

Згідно висновку судово-медичної експертизи у потерпілої були наявні  тілесні ушкодження, що за ступенем тяжкості відносяться до легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

 

Обвинувачений переховувався від органів досудового розслідування та суду та в подальшому був оголошений  у міжнародний розшук.  

                                                                            

За наполегливої позиції  прокуратури вироком Полтавського районного суду особу засуджено за сукупністю злочинів та вироків до 13 років позбавлення волі.

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2732