Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2019

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області до 6 років 2 місяців засуджено чоловіка, який під час іспитового терміну збував на території Крюківського району м. Кременчука наркотичний засіб – метадон

Мешканець міста Кременчука, будучи раніше неодноразово засудженим за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, маючи не зняту та не погашену у встановленому законом порядку судимість, перебуваючи під час іспитового терміну, за грошову винагороду збував на території м. Кременчука наркотичний засіб – метадон.

 

За процесуального керівництва прокуратури 43-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу) КК України.        

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та скеровано обвинувальний акт до Крюківського районного суду м. Кременчука.

 

За наполегливої позиції  прокуратури вироком Крюківського районного суду м. Кременчука особу засуджено за сукупністю злочинів та вироків до 6 років 2 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2529