Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2019

За належного процесуального керівництва прокуратури Полтавської області розкрито жорстоке вбивство місячної давності

Встановлено, що 12.08.19р. до правоохоронців надійшла заява про зникнення 50-річної мешканки села Козельщина. Здійснюючи розшукові дії - 21.08.19р було знайдено понівечене тіло жінки зі слідами насильницької смерті, якою виявилась розшукувана.

 

Так, під час досудового розслідування встановлено, що 09.08.19р. 21-річний мешканець Козельщинського району Полтавської області з метою заподіяння смерті іншій людині,  діючи з прямим умислом,  та з  метою подолання опору потерпілої, під час статевих зносин, умисно наніс останній не менше двох ударів руками в область обличчя, після чого задушив останню. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

 

Після чого, з метою приховування тіла потерпілої,  молодик зламав декілька гілок з дерев, що росли поруч місця події та прикрив ними труп.

 

За процесуального керівництва прокуратури особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

 

За наполегливою позиції прокуратури чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Підозрюваному загрожує  покарання у виді позбавлення волі  строком до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

 

кількість переглядів: 2191