Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2019

За клопотанням прокуратури Полтавської області в дохід держави реально звернуто майже 300 000 грн застави

Встановлено, що у липні поточного року, двоє молодиків втерлися в довіру до літньої жінки та проникли до її квартири де викрали грошові кошти у сумі 3600 гривень. Після чого чоловіки з місця вчинення кримінального правопорушення зникли, розпорядившись викраденим майном на власний розсуд.

 

За процесуального керівництва прокуратури, зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло) КК України та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі майже 150 000 грн. кожному.

 

Встановлено, що підозрювані порушили покладені на них судом процесуальні обов’язки. У зв’язку з чим були оголошені в розшук.

 

Процесуальним керівником підготовлено клопотання про звернення застави в дохід держави та невідкладно направлено до суду. За результатами розгляду, вказані клопотання задоволені судом повністю та звернуті в дохід держави застави підозрюваних, на загальну суму майже 300 000 грн.         

 

 

Зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років.

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2530