Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2019

Підозрюваному у побитті полтавського відеооператора обрали запобіжний захід

У рамках кримінального провадження, яке розслідується слідчими поліції за процесуального керівництва Полтавської місцевої прокуратури,  підозрюваному у побитті полтавського відеоператора обрано запобіжний захід.

Зокрема, 2 жовтня 2019 року Октябрський районний суд Полтави задовольнив клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником, та обрав 41-річному полтавцю запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб (без права внесення застави). Зазначену особу арештували у залі судового засідання.

За версією слідства, 10 травня 2019 року близько 23 години на проспекті Миру у Полтаві підозрюваний через неприязні стосунки жорстоко побив  відомого полтавського відеооператора. Удари наносив по голові кулаком та телескопічною палицею, спричинивши останньому тяжкі тілесні ушкодження, від яких 19 травня потерпілий помер.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України. Санкція цієї статті передбачає покарання від 7 до 10 років позбавлення волі.      

 

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2209